PRINT OPGAVE

Brochure til
Batteri Service Køge

Design af brochure til firmaet Batteri Service Køge - Kunden ønskede en visuelt lækker og indbydende brochure der kunne gøre deres målgruppe nysgerrig på at få renoveret deres elcykel batteri. Her kommer jeg igennem kernefaglighederne "Grafisk produktionsforståelse" samt "Typografi & ombrydning"

DOKUMENTATION

Følg med i processen fra ide til færdige produkt - Fra første udkast og tanker gennem forløbet til brochurerne kom gennem døren.

RESULTAT

Se den færdigt udviklede brochure som kunden har fået produceret.

OM KUNDEN

I en verden fuld af forbrug ønsker Batteri Service at sætte fokus på den glæde og besparelse der kan være i at forny /renovere sit gamle batteri i stedet for at købe nyt.

Dokumentation

Bliv taget med fra de første tanker om projektet, igennem ide udvikling, skitser og helt til det færdige produkt.

RESULTAT

Tag et kig på det færdige produkt, logo og designoplæg til hjemmesiden.

FØLG MED VIDERE

HEX Nordic er et projekt under ombygning. Følg med i processen mens vi arbejder og gå ikke glip af det nye HEX univers.

DIGITAL OPGAVE

HEX Nordic branding

Opbygning af brand identitet til HEX Nordic - Heriblandt design af logo og designoplæg til hjemmeside. Her kommer jeg igennem kernefaglighederne "Grafisk Design" samt "Grafik & Billedredigering".

EKSAMENSPROJEKT - DESIGN C

Pourrí - design koncept

Udvikling af design koncept med fokus på bæredygtighed til den fiktive virksomhed Pourrí som eksamensprojekt til faget Design C på Roskilde Tekniske Skole. Herunder design af logo, visuel identitet, produkt udvikling, emballage design og en markedsføringskampagne med produkterne: Roll up banner, instagram content, design af nyhedsbrev og en webshop.

DOKUMENTATION

Følg med i tankerne bag projektet og de analyser der ligger til grund for mine designvalg.

RESULTAT

Klik ind og se det færdige resultat og læs mere om projektets udformning.

OM KUNDEN

Pourri brander sig på at sælge bæredygtige festartikler som alternativ til et ellers plastikoverfyldt festmarked. Med primært fokus på salg af deres bionedbrydelige plante konfetti kanoner.