www.pourri.dk

Pourri

Pourri er en fiktiv virksomhed jeg har skabt gennem mit eksamensforløb på Roskilde Tekniske Skole. Hertil er der lavet en visuelt identitet (logo og designmanual) samt en markedsføringskampagne. Tag et kig på resultatet herunder.

Pourri

Pourri er en fiktiv virksomhed jeg har skabt gennem mit eksamensforløb på Roskilde Tekniske Skole. Hertil er der lavet en visuelt identitet (logo og designmanual) samt en markedsføringskampagne. Tag et kig på resultatet herunder.

Opgaver & ansvar

Pourri er mit eksamensprojekt til faget Design C, under min uddannelse til Mediegrafiker på Roskilde Tekniske Skole. Pourri er en fiktiv virksomhed der sælger bionedbrydeligt plante konfetti til private. Jeg har stået for udvkling af alt materiale til Pourri, lige fra koncept og ide udvikling, produkt og emballageudvikling, hjemmeside, produktfotografering og markedsføringsmateriale. Derudover er der udviklet en markedsførings kampagne ved navn "Lad minderne blomstre" og en hertil hørende reklame video.

VIDEOPRODUKTION

Reklamevideo til Pourri

Video udarbejdet i Premiere Pro til markedsføringskampagnen "Lad minderne blomstre". Videoen er en blanding af tilpasset og redigeret stock photo samt eget videmateriale af produkterne (bio konfetti og konfetti kanoner) - Videoen repræsenterer ideen om Pourris konfetti kanoner der indeholder frysetørrede blomster og blomsterfrø som skydes af ude i haven. Frøene i konfettien der ligger på jorden, gror ude i haven efter festen og vokser op til de samme blomster konfettien er skabt af, og dermed kan de der holder festen altid gå tilbage i blomsterbedene og mindes de fester de har holdt gennem årene.

MARKEDSFØRING

Markedsførings materiale

Under udvikling af markedsføringskampagnen til Pourri der har til formål at sælge deres nye variant af bio konfetti kanon "Morgenfrue Mix" , har jeg designet 3 Roll up bannere til en messe stand. 2 nyhedsbreve der er lavet gennem Klaviyo, et udvalg af Instagram posts, samt en karussel annonce til lanceringen af den nye variant.

FOTOGRAFERING

Udvalgte produkt billeder

Til projektet er der taget produktbilleder af den bionedbrydelige konfetti. Både med hvid baggrund i Softbox til brug som produktbilleder på webshoppen, samt en fotosession med udendørs bordopsætning hvor konfetti kanonerne er fotograferet i festlige omgivelser, blandt andet til brug på sociale medier.

Derudover er der lavet videooptagelser til reklamevideoen fra denne session. Billeder og video er taget med et Nikon D90 spejlrefleks kamera.

Emballage design

Produkt udvikling

Gennem projektet har jeg stået for udvikling af produkter til Pourri´s webshop. Her har det primære fokus været på udvikling af deres bio konfetti kanon. Fra research, til skitsering, afprøvninger og design til udvikling af prototype og mockups har der været en klar tanke om at udvise Pourri´s kerneværdier gennem produktet og designet: Omsorg for miljøet, ære af den nordiske kultur samt moderne tankegang - heriblandt moderne æstetik og inklusivitet.

Tidligere
Næste