Print opgave

Design af Hex Nordics
abonnements boks | HEX BOX

HEX Nordic er ved at introducere deres første produkt som er månedlige abonnements bokse. Ønsket var et design af boksen til deres første boks med temaet "Beyond Ordinary" der udforske det okkulte og en tilhørende brochure. Designet er skabt som et koncept med tilhørende prototype og produktet er under udvikling.

ARBEJDSPROCESS

Forstå hvad der ligger bag udarbejdelsen af designet og hvordan vi er nået frem til resultatet.

RESULTAT

Se det færdige resultat der er udviklet til kunden. Heriblandt emballage design til "Beyond Ordinary" boksen samt tilhørende brochure.

BESØG KUNDEN

HEX Nordic er et forum for folk med særlige og alternative interesser (Heriblandt viden omkring de hedenske kulturer, naturen, samt den spirituelle og okkulte verden)

death-moth

Materialevalg

Boksens design er essentiel for kunden, da det udover emballage for deres produkter skal fungere som et samlerobjekt der giver køberen løst til at blive ved med at modtage en boks med et nyt tema hver måned. Der er fokus på at skabe en lækker oplevelse og en "mystisk" stemning omkring produktet.

Boksen

Abonnements boksen (både boks og brochure) har et layout der skal gå igen på hver månedsboks, men hvor man kan udskifte temaet (farver, ikoner og billeder).

Brochuren

Til hver boks er der en tilhørende brochure med forside og bagside samt en side til hver "World" fra HEX og de tilhørende produkter. Boksens brochure er det første man ser når man åbner boksen og skal derfor skabe interesse og give lyst til at se videre.

Kernefagligheder

I dette produkter har jeg især arbejder med kernefaglighederne "Grafisk produktionsforståelse" og "Typografi og ombrydning" som der er fokuseret på i dokumentationen.