Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

WEBSITE REDESIGN CASES

Der er ikke noget mere spændende – eller nervepirrende – end at redesigne din hjemmeside. Det er en mulighed for at genopfinde dit brands look og give dine brugere (læs: potentielle kunder) noget smukt at se på. I den digitale verden er et par år lig med en hel livstid og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og vurdere om det måske er tid til at din hjemmeside får et redesign? Tag et kig på nogle af de designs jeg har lavet herunder og bliv inspirereret til dit næste projekt.

Badbussen
Et lækkert moderne redesign der har gjort siden mere overskuelig. Fokus på det visuelle og at skabe mere personlighed på siden.
Gardenstory designoplæg
Garden Story
Med dette design kom Gardenstory´s personlighed til udtryk og der blev skabt en smuk visuel portefølje der viser det fantastiske arbejde Charlotte laver.
Avantgardiner.dk designoplæg
Avant Gardiner
Opsætning af designoplæg i Photoshop til redesign af gardinfagmanden Avantgardiners hjemmeside avantgardiner.dk
Børthy Reklame ApS
Ønsket om et lysere og mere imødekommende udtryk, med større brugervenlighed der hjælper de besøgende med hurtigt at danne sig et overblik over deres services og giver dem mulighed for nemt at komme i kontakt blev indfriet med dette redesign af Børthy Reklames hjemmeside.
Kanal Bodega
Redesign af hjemmesiden pubkøbenhavn.dk. En hyggelig bodega der ligger centralt på Christanshavn havde ønsket om at kunne udtrykke den skønne stemning fra deres pub på deres hjemmeside og dermed byde flere gæster velkommen.
Bjarke Maccarthy designoplæg
Bjarke Maccarthy fotografi
Opsætning af designoplæg i Photoshop til redesign af fotograf Bjarke Maccarthy´s portefølje hjemmeside.