Mediegrafiker studerende (RTS)

Web Design

Tag et kig på de forskellige hjemmeside designs jeg har lavet. Jeg har erfaring med WordPress, HTML og CSS. Herunder kan du se nogle designs jeg har lavet for forskellige virksomheder.

Web Design

Tag et kig på de forskellige hjemmeside designs jeg har lavet. Jeg har erfaring med WordPress og bygger gerne mine sider med Elementor. Herunder kan du se nogle designs jeg har lavet for forskellige virksomheder.

Tina Deleuran - Hår & Makeupartist

REDESIGN AF HJEMMESIDE

Samarbejde med Tina Deleuran omkring redesign af hendes hjemmeside tinadeleuran.dk. Udarbejdelse af designoplæg og billedredigering i photoshop. 

IS Jensen

Designoplæg til redesign af isjensen.dk – opsætning og styling af siden i WordPress med Visual Studio Code.

Klibo Multiservice

Designoplæg til redesign af klibo-multiservice.dk – opsætning og styling af siden i WordPress med Visual Studio Code.

Kraftman A/S

Opsætning af designoplæg i Photoshop til redesign af tømrerfirmaet Kraftman A/S hjemmeside kraftman.dk

Børthy Reklame

Redesign af reklametryk hjemmeside Børthy-reklame.dk. Børthy hjemmesiden var meget teksttung og tiltrak ikke mange kunder, da det var svært at se hvad det egentligt var de lavede. Siden har fået et lysere og mere imødekommende udtryk, med større brugervenlighed der hjælper de besøgende med hurtigt at danne sig et overblik over deres services og giver dem mulighed for nemt at komme i kontakt.

  • Rentegning af logo
  • Redesign af hjemmeside
  • Designoplæg i Photoshop

Kanal Bodega

REDESIGN AF HJEMMESIDE

Redesign af hjemmesiden publøbenhavn.dk En hyggelig bodega der ligger centralt på Christanshavn havde ønsket om at kunne udtrykke den stemning der er i deres pub på deres hjemmeside og dermed byde flere gæster velkommen.

Hammer Coaching

REDESIGN AF HJEMMESIDE

Samarbejde med Tanja Hammer omkring redesign af hendes hjemmeside hammercoaching.dk. Udarbejdelse af designoplæg og billedredigering i photoshop. 

Ring til mig

71701939

E-mail

emmadalgaard@me.com

Adresse

Ryesgade 76, 2100 Kbh Ø

Ring til mig

71701939

E-mail

emmadalgaard@me.com

Adresse

Ryesgade 76, 2100 Kbh Ø