Tidligere
Næste

REFERENCE

Hjemmeside &
logo til Dialogboksen

Bettina Dalgaard er ved at opstarte firmaet Dialogboksen hvor hun bl.a. udøver spirituel vejledning og coaching online. Ønsket var en overskuelig hjemmeside og et logo der repræsenterer alle de 4 kernepunkter i hendes holistiske praksis: “Mind, body, soul & science”. Vi er sammen kommet frem til et design der tager den spirituelle branche helt ned på jorden, ser kunden i øjenhøjde, men samtidig repræsenterer Bettinas livsglade ånd.

PROCESS

Følg med i processen fra ide til færdige produkt - Fra første udkast og tanker gennem forløbet til det færdigt udviklede design.

RESULTAT

Se det færdige resultat der er udviklet til kunden. Heriblandt designoplæg til hjemmesiden og færdige logo.

BESØG KUNDEN

Bettina Dalgaard har opstartet Dialogboksen hvor hun fra hendes dejlige have i Spanien yder spirituel vejledning og online mentorforløb.

final-logo-whitespace

Foto & redigering

Som en del af processen har vi lavet en foto session med Bettina i hendes have, med en opsætning der illustrerer hvordan hun arbejder. Billederne er taget med et Nikon D5100 spejlrefleks kamera med en 18-55 mm linse. De er efterfølgende redigeret og brugt på hjemmesiden for at skabe tillid og genkendelse for brugerne.

Hjemmeside

Hjemmesiden er hostet hos Simply og bygget i WordPress med Elementor PRO plugin. Det er et drag and drop system tilføjet ekstra CSS for detaljer og tilpasning af designet.

LOGOET

Logoet repræsenterer de 4 kernepunkter som Bettina arbejder med i hendes holistiske praksis "Body, mind, soul & science" som sammen danner Dialogboksen der vises som en tale bobble, der repræsenterer de samtaler der danner rammen for Bettinas terapi sessioner og interviews med eksperter om emnet.

TIDSRUM

Arbejdet med Bettina har været en skøn 2 måneders process hvor vi gennem besøg, møder og e-mails er gået fra ideer og tanker til en færdig identitet og live hjemmeside.