Tidligere
Næste
Perfect Body logo

www.perfect-body.dk

Perfect Body

Perfect Body er en online webshop der gennem deres store udvalg af skønhed, velvære og træningsprodukter ønsker at hjælpe deres kunder med at opnå den, for dem, perfekte krop. Nemlig en krop som de selv føler sig tilpas i. Som grafiker hos Perfect Body har min opgave været at skabe deres visuelle identitet og opretholde denne gennem deres hjemmeside, produkter og markedsføring. Ønsket fra Perfect Body har været at udstråle velvære, ro, renhed, kvalitet og professionalisme gennem deres brand.

Opgaver & ansvar

Gennem mit arbejde med Perfect Body som deres inhouse grafiker de sidste 6 år har jeg haft ansvar for en række forskellige opgaver. Lige fra håndtering af deres webshop som jeg løbende har testet forskellige designs af på med øje på konverteringsraten, til oprettelse af produkter på hjemmesiden, design af emballagen til disse og lagerstyring. Derudover har jeg fungeret som den primære tråd mellem deres webshop og ansigt udadtil ved at skabe indhold til både sociale profiler, e-mail kampagner og opretholde den visuelle identitet i brandet gennem markedsføringsmateriale. 

FOTOGRAFERING

Udvalgte produkt billeder

Som grafiker hos Perfect Body har jeg lavet en del produkt fotografering. Til dette er der brugt et Nikon D90 spejlrefleks kamera og en softbox med hvid baggrund til billeder der skal bruges i webshoppen. Derudover er der taget stemningsbilleder fra min egen lejlighed og fra virksomhedets kontor til brug på sociale medier. Her kan du se et udpluk af de billeder jeg har taget.

Tidligere
Næste