Tidligere
Næste
Tidligere
Næste

WEBSITE REDESIGN CASES

Der er ikke noget mere spændende – eller nervepirrende – end at redesigne din hjemmeside. Det er en mulighed for at genopfinde dit brands look og give dine brugere (læs: potentielle kunder) noget smukt at se på. I den digitale verden er et par år lig med en hel livstid og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og vurdere om det måske er tid til at din hjemmeside får et redesign? Tag et kig på nogle af de designs jeg har lavet herunder og bliv inspirereret til din egen side.

Malerfirmaet m.v. i/s
Et familiedrevet malerfirma på Sjælland krævede design og opsætning af en WordPress hjemmeside med personlighed og benene på jorden.
Batteriservice aps
Batteriservice krævede et design og opsætning af webshop der udstrålede professionalisme og samtidig gjorde den tekniske verden de arbejder i mere overskuelig og imødekommende over for deres kunder.
Dialogboksen
Helt ny hjemmeside til Bettina der driver Dialogboksen med online spirituel coaching og mentor sessions. Vi er sammen kommet frem til et design der tager den spirituelle branche helt ned på jorden, ser kunden i øjenhøjde, men samtidig repræsenterer Bettinas livsglade ånd.
hex nordic webdesign
Hex Nordic
HEX Nordic ønskede en hjemmeside der udstråler styrke, mystik og selvtillid til en målgruppe der har interesse i det alternative og okkulte univers. Hjemmesiden er en informations side, med blogindlæg og salg af deres produkter.
Børthy Reklame ApS
Ønsket om et lysere og mere imødekommende udtryk, med større brugervenlighed der hjælper de besøgende med hurtigt at danne sig et overblik over deres services og giver dem mulighed for nemt at komme i kontakt blev indfriet med dette redesign af Børthy Reklames hjemmeside.
Kanal Bodega
Redesign af hjemmesiden pubkøbenhavn.dk. En hyggelig bodega der ligger centralt på Christanshavn havde ønsket om at kunne udtrykke den skønne stemning fra deres pub på deres hjemmeside og dermed byde flere gæster velkommen.
Gardenstory designoplæg
Garden Story
Med dette design kom Gardenstory´s personlighed til udtryk og der blev skabt en smuk visuel portefølje der viser det fantastiske arbejde Charlotte laver.
Avantgardiner.dk designoplæg
Avant Gardiner
Opsætning af designoplæg i Photoshop til redesign af gardinfagmanden Avantgardiners hjemmeside avantgardiner.dk